els més de 40 anys d'experiència en la fabricació de xemeneies han fet que totes les xemeneies metàl.liques fabricades per Traforart tinguin com a finalitat l'obtenció del màxim calor sense reduir l'espectacle del foc. l'aplicació de la doble combustió, la utilització de materials resistents (acer, foneria, vidre vitroceràmic, laques anticalòriques...) i el desenvolupament dels dissenys més clàssics i més atrevits, han fet de Traforart el fabricant amb més models i solucions del mercat. Confiar en Traforart és signe d'una bona elecció.

 

axis és una societat familiar, creada el segle passat, la qual integra el disseny, la fabricació i la distribució de focs i xemeneies de llenya.

dissenyador i fabricant de focs i xemeneies d'alt rendiment i baixes emissions CO. La gama de producte està composta per 35 models distribuïts en 32 països.

 

fabricant especialitzat en xemeneies de gas. Desenvolupa les seves pròpies xemeneies i les fabrica des de l'any 1928. L'objectiu dels nostres focs està centrat en la seguretat i el disseny. Xemeneies fàcils d'utilitzar i amb possibilitat de control amb comandament a distància.


les nostres xemeneies exclusives són vistes com l'ànima de la casa. Inaugurada al setembre del 2008, GlammFire és una empresa especialitzada en el desenvolupament i la fabricació de xemeneies exclusives de bioetanol. Ens centrem en el desenvolupament de productes únics, respectant el compromís amb el medi ambient.

planika, especialistes des de l'any 2005 en focs de bioetanol. Combina la tecnologia amb el millor disseny, comptant amb un equip de dissenyadors propis. Els seus principis són el disseny, la tecnologia i el respecte per al medi ambient.