espaialsesa, showroom recentment renovat, és un espai de 700 metres quadrats repartit entre planta baixa i soterrani, ubicat en un històric edifici del S. XIX situat en ple barri de l'Eixample, cantonada Av. Diagonal i Roger de Llúria.

 

espaialsesa, neix amb la voluntat d'acostar el món artístic i l'industrial, en un espai obert al públic en general i especialment al sector arquitectes i dissenyadors.

 

Amb els seus sostres alts i el terra de ciment, espaialsesa es presenta com una galeria de disseny en la qual les instal.lacions dels seus productes són tractades com obres d'art. En aquest nou espai, la seva gran varietat de dissenys d'estufes i xemeneies es presenten conjuntament amb una selecció de mobiliari i elements de decoració exclusius, pensats per oferir una proposta integral d'ambients càlids i confortables, amb sensibilitat artística i un toc avantguardista, per a la llar.

 

Els dissenys contemporanis de llars de foc i xemeneies de marques com Traforart conviuen amb mobles escultòrics, peces úniques realitzades amb materials nobles com el metall, la fusta i el cuir; o exposicions de pintura de diferents artistes, fixes i temporals. També les butaques amb gràfiques potents i de colors amb un aire rural vintage, fabricats a mà i amb uns acabats artesanals, de la Petite Fabrik, així com col.leccions puntuals de pintura, escultura, mobiliari i il.luminació de diferents galeries d'art de Barcelona.

 

Segueix les exposicions que realitzem a través de les nostres xarxes socials!! 

 

 

segueix-nos a....


visita el nostre espai....